Un lucru făcut bine

Dolce far niente
© 2019 EyeCatcher

Viteza evenimentelor cotidiene pe mine mă face să citesc când mănânc, să ascult radio când conduc, să ascult televizorul în timp ce citesc, să ascult la căști când mă plimb sau să tastez ceva când vorbesc la telefon. De prea puține ori fac un singur lucru. Chiar și când dorm, visez :)
E sfârșit de an, momentul când iei decizii pentru anul care vine. Așa că intenția mea este să încep să fac lucrurile pe-ndelete, și cât de bine pot. Dacă se poate, câte unul odată. 
Mai nou e o mare poveste legată de multi-tasking. Eu nu cred în asta ci cred cu tărie în focalizare. Pentru mine multi-tasking înseamnă să faci multe lucruri deodată și nimic foarte bine. 
Demult am adoptat un motto, nici nu mai știu de unde: "dacă un lucru ar trebui făcut atunci ar trebui făcut bine". Oricare ar fi el.
Ca pisica din imaginea de mai sus. 
Chiar și când nu faci nimic, trebuie să o faci cum trebuie. Știu pe cineva căruia atât de mult îi place să doarmă încât pentru el cred ca se vor inventa pijamalele profesionale, dacă nu s-au inventat încă.
Vine vacanța de iarnă și vine momentul în care ne petrecem timpul în familie cu cei dragi, cel puțin la noi ăsta e un obicei de foarte mulți ani.
Dacă tot ne întâlnim cu oamenii pe care poate nu i-am mai văzut de un an de zile sau mai mult, atunci zic să o facem cum trebuie.
Ceea ce vă doresc și vouă.
Sărbători fericite și un An Nou mai bun!

___

Dacă dorești să primești prin e-mail următorul articol, te poți abona AICI
Mă poți și urmări pe rețelele de socializare: FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Postări populare de pe acest blog

Despre boi

Armonie și contrast

Un nou început

În echilibru

Cu pași de copil